46344
Book
In basket
Czy wiesz, że wyrzucamy 30 naszych zakupów spożywczych? Najwięcej marnujemy pieczywa, wędlin, owoców, warzyw, nabiału. Jest jednak sposób, żeby temu przeciwdziałać! Kuchnia zero waste! Przyjrzyj się temu, co twoim zdaniem nie nadaje się do zjedzenia, i przekonaj się, jak zdrowo i naprawdę pysznie możesz to wykorzystać w kuchni. Wykorzystaj, nie marnuj! Gotowanie zero waste to smaczne jedzenie, oszczędność, ekologia i brak wyrzutów sumienia! Bo wyrzucanie jedzenia to nie tylko problem etyczny, ale również strata pieniędzy. - Zupa dyniowa zagęszczana czerstwym chlebem - Pizza ze spodem z gniecionych ziemniaków - Omlet z resztkami warzyw. [Wydawnictwo Pascal, 2019]
Availability:
Zator - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Autorka związana z Rzeszowem.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again